STRAND- & BADEHOTEL SIDEN 1861

Ny sommermenu - se den her ...

Her kan du se vores nye aften-sommermenu i Brasserie 1861.

LET START & SNACKS

  • 3 østers – Granny Smith og estragon – rødløgsrelish – syrnet fløde, kr. 125,-
  • Tapioka – østersmayo – rød karse, kr. 95, -
  • Kyllingeskind – æggeblommecreme – urter, kr. 95, -
  • Caviar – rødløg – blinis – creme fraiche, kr. 285,-


FORRETTER

  • Grov tatar – peberrod – malt - brøndkarse – cremet æggeblomme, kr. 135,-
  • Koldrøget laks – oxideret agurk – syltet rødløg – rugbrød, kr. 135,-
  • Rimet jomfruhummer - dobbelt fløde – æble – selleri – ærter, kr. 145,-
  • Marmoreret torsk – broccoli – fuglegræs - blåmuslingesauce, kr. 145,-


HOVEDRETTER

  • Grisebryst – nye beder – selleripure – puffede svær – saltet flæskesauce, kr. 225,-
  • Stegt rokkevinge – grønne tomater – saltede mandler – blanquettesauce, kr. 235,-
  • Poussin – majs – kantareller – pastinak – skovsyre, kr. 235,-
  • Ribeye 300 gram – bøftomat – fritter – bearnaise, kr. 265,-


OST

  • Oste fra hele Europa – chutney – knæk, kr. 145,-

DESSERTER

  • Cheesecake – hyldeblomst – honning, kr. 105,-
  • Skovbær - marengs – karamel, kr. 125,-
  • Lakrids – hvid chokolade – citrontimian, kr. 95,-
  • 3 slags is – knas - jernurt – chokolade, kr. 125,-


SØDT
Til kaffe og the:

  • Vores petit four, kr. 48,-

TIL DE SMÅ

  • Minikylling – fritter – salat - ketchup – mayo, kr. 88,-
  • Sorbet – iscreme, kr. 68,-

 

3 retter – kr. 395,-
4 retter – kr. 455,-
Tillæg ved bøf i menu –  kr. 50,-

 

Se mere på Brasserie 1861s hjemmeside her.