MARIENLYST ER GREEN KEY CERTIFICERET

Vi tænker på miljøet og på din komfort

Marienlyst Strandhotel er godkendt til turismens internationale miljømærke Green Key. For at blive tildelt Green Key kræver det, at vi som hotelvirksomhed lever op til en lang række strenge miljøkrav, der er blevet opdateret løbende, siden mærkeordningen blev lanceret herhjemme i 1992.

Kravene inkluderer blandt andet gennemgribende energibesparelser, affaldssortering og særlige miljøkrav til underleverandører samt udarbejdelse af en miljøpolitik og en løbende indsats for at forbedre hele miljøarbejdet.

På Marienlyst er vi naturligvis stolte over at leve op til Green Keys skrappe miljøkrav. Men du kan også være stolt, for når du vælger os betyder det nemlig, at du automatisk er med til at passe på miljøet. Vi har ovenikøbet gjort det let for dig uden at det går ud over din oplevelse og komfort.

Vi lader dig vurdere, om dine håndklæder kan bruges en ekstra dag. Vi sorterer affaldet. Vi bruger oftest vand direkte fra hanen. Vi benytter offentlig transport eller cykler. Vi tilbyder grønne aktiviteter og naturoplevelser.

Alt sammen under hensyn til at levere gæsteoplevelser med et højt niveau af komfort.

Green Key mærkeordningen, der har sekretariat i HORESTA, er repræsenteret i 25 lande i verden.