IT- & AV-udstyr

Når I afholder jeres konference på Marienlyst er vores standard AV-PC pakke altid inkluderet i jeres konferencepakke.

 

IT and AV equipment

Teknisk perfektion og unikke rammer

Udover den tekniske perfektion, som du kan læse om her på siden, tilbyder vi også ganske unikke rammer om såvel den lille som store konference.

Foretrækker I endnu flottere rammer til jeres konference, er også vores banquetafdeling udstyret med alt det nyeste AV-udstyr. Om ønsket sørger vi naturligvis for dobbelt-projektering af præsentationerne, så alle deltagere får optimalt udsyn, ligesom I med fordel kan benytte en ekstra kraftig projektor og dermed opnå en biografvirkning.

Drejer jeres møde sig om f.eks. medietræning, opbygger vi gerne et mindre TV-studie, så I kan afprøve interviewsituationer med efterfølgende evaluering af optagelserne.

Kræver jeres konference tolkning, samarbejder vi med de bedste leverandører af tolkeudstyr, der overholder alle standarder.

Kun fantasien sætter grænser for den tekniske del af jeres næste konference, så tøv ikke med at rette forespørgsler. Vi glæder os allerede til at give jer et godt tilbud.

Download pdf og læs om vores IT- & AV-udstyr her.

Det med småt

Spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til AV-udstyr og lignende, kontakt da venligst vores bookingafdeling på 4921 4000 eller booking@marienlyst.dk.

Godt at vide

Det 4-stjernede Hotel Marienlyst er et af Danmarks største konferencehoteller med fri parkering, 18 lyse mødelokaler, restauranter, lounge, bar, casino, 225 værelser og suiter samt terrasse direkte til Øresund.