Marienlyst lokaleplan og faciliteter

Her kan du få et overblik over hele hotellet og alle vores rum, restauranter, faciliteter, muligheder og meget mere.

IT- & AV-udstyr

Når I afholder jeres konference på Marienlyst er vores standard AV-PC pakke altid inkluderet i jeres konferencepakke.

Teknisk perfektion og unikke rammer

Udover den tekniske perfektion, som du kan læse om her på siden, tilbyder vi også ganske unikke rammer om såvel den lille som store konference.

Foretrækkes ekstra store og stemningsfulde  rammer til jeres konference, er også vores banquetafdeling udstyret med alt det nyeste AV-udstyr. Om ønsket sørger vi naturligvis for dobbelt-projektering af præsentationerne, så alle deltagere får optimalt udsyn, ligesom I med fordel kan benytte en ekstra kraftig projektor og dermed opnå en biografvirkning.

Drejer jeres møde sig om f.eks. medietræning, opbygger vi gerne et mindre TV-studie, så I kan afprøve interviewsituationer med efterfølgende evaluering af optagelserne.

Kræver jeres konference tolkning, samarbejder vi med de bedste leverandører af tolkeudstyr, der overholder alle standarder.

For særlige behov og ønsker om den  tekniske del af jeres næste konference, så tøv ikke med at rette forespørgsler.

Ønsker du nærmere information om muligheder og vores tekniske faciliteter og har du spørgsmål til AV-udstyr og lignende, kontakt da venligst vores konferenceafdeling på tlf: 5360 4000 eller booking@marienlyst.dk.

Download pdf og læs om vores IT- & AV-udstyr her.

 

 

Kort om Marienlyst Strandhotel

Vores 4-stjernede Strand- & Badehotel Marienlyst er et af Danmarks største konferencehoteller med fri parkering, 19lyse møde- og konferencelokaler, restauranter, lounge, bar, 225 værelser og suiter samt terrasser direkte til Øresund.