STRAND- & BADEHOTEL SIDEN 1861

Fredagslounge

Hver fredag har du mulighed for at komme og nyde god musik, skønne drinks, dans og godt selskab på Strand- & Badehotel Marienlyst.

Vi byder hver fredag på musikalsk underholdning af de nye acts, legender og funky DJ´s, som kommer for at øve nyt materiale, afprøve det gamle eller bare for at hygge. Kom og nyd livemusikken hver fredag kl. 21.30 i vores hyggelige Marienlyst Loungebar, hyg dig og benyt eventuelt muligheden til at få en dans til den skønne musik.

Vi har åben alle dage i Marienlyst Loungebar og Orangeri fra kl. 15.00. Her kan du nyde en god kop kaffe, få serveret et let måltid mad fra vores barkort, slukket tørsten med en kølig drink, alt sammen med udsigt over Øresund og Sveriges kyst.

 

 

FREDAGSLOUNGE – PROGRAM

 

Hver fredag holder vi ”Fredagslounge” i baren på Marienlyst fra kl.21.30

Start weekenden med loungehygge, en god musik oplevelse og kølige drinks.

Fredagslounge er for alle der bor på hotellet eller som kommer forbi til en hyggelig aften.

 

 

MAJ:

12.05.17 Henrik Launbjerg (Beverly Hills Orchestra)

Han har begejstret hele Danmark i adskillige musicals og som performer stået bag store kunstnere i pop produktioner i bl.a. London, New York & Beijing. I 90érne som front figur i Toys of Joy og ja, så selvfølgelig i Beverly Hills Orchestra. Vi lover en aften i særklasse, når Henrik Launbjerg besøger os til Fredagslounge.

 

19.05.17 Danni Elmo – sidste vælger

Danni Elmo – Vi kender ham fra hans deltagelse i Melodi Grand Prix senest i 2014, samt hans modtagelse af en Robert for årets originale sang. Teksterne udspringer af livets skole – det er nærværende, ægte og rørende, når Danni deler ud og netop nu er han aktuel med den sprudlende plade ”Sidste Vælger”.

 

26.05.17 Assi Roar Duo

Glæd dig til når Assi Roars ”kaptajn bas” og Lones varme, soul stemme skaber et magisk og levende rum for jazz og soul. Det bliver en rejse igennem musikkens pragtfulde historie, hvor kendte sange får nyt liv.

 

JUNI

02.06.17 Danni Elmo & Mads Engelhardt

Denne dynamiske duo består af Danni Elmo og Mads Engelhardt som på 3. år tager rundt i både ind- og udland for at underholde alt fra store firmaevents til små og mere intime koncerter. Elmo/Engelhardt tager dig med på en musikalsk rejse og giver dig alt lige fra de gode gamle klassikere til radioaktuelle hits.

 

09.06.17 Hanibal Gustafsson og Jonas Winge Leisner

Gustafsson har gennem årtier med største glæde, respekt og kærlighed holdt festen kørende. Så glæd dig til en aften spækket med fest og dans! Og denne aften med gæsteoptræden fra Jonas Winge Leisner, genoplev hits som ”Don’t Look For Love” og ”Every Time We Say Goodbye”.

 

16.06.17 Daniel Sitrit & The Sexy Guitar

Daniel Sitrit, kendt fra The Antonelli Orchestra, er hele Danmarks elskede sangfugl, når han fredag efter fredag i ”Vild med Dans” gjorde vores fredage lidt mere festlige. Glæd dig, at han kommer og besøger os til en festelig sommeraften.

 

30.06.17 Rasmus Riel

Han udgav sin først single i 2013 ”Rodløs” og sidenhen er det blevet til flere, blandt andet numre som ”Jeg kan være din stjerne”, som han lavede til Unicef støtteshow og donerede hertil alle indtægter fra sangen. Rasmus var også manden bag musikken til Mick Øgendahls show på Nørrebro teater.

 

JULI

07.07.17 Moondancers

Rasmus Kærså som vi kender fra Moonjam & Danseorkestret har samlet et par musikalske legekammerater. Der bydes indenfor til funky saxofon og bas, blandet med lidt elektronisk lounge vibe – det er musikalske genialiteter og uendelig kærlighed til musikken, når Rasmus byder velkommen sammen med drengene.

 

 

14.07.17 Maria Montell & The Funky Guitar

Glæd dig til at genopleve numre, som ”Di Da Di” og ”Kys mig op til himlen”, når Maria Montell spiller op til en fest med hendes funky guitarist. Det er musik du ikke kan sidde stille til, så gør klar til en tur på dansegulvet.

 

21.07.17 Danni Elmo & Mads Engelhardt

Denne dynamiske duo består af Danni Elmo og Mads Engelhardt, som på 3. år tager rundt i både ind- og udland, for at underholde alt fra store firmaer til små og mere intime steder. Elmo/Engelhardt tager dig med på en musikalsk rejse, og giver dig alt lige fra de gode gamle klassikere til radioaktuelle hits.

 

28.07.17 Daniel Sitrit og Poul Reimann

Daniel og Poul, som vi kender fra The Antonelli Orchestra, hele Danmarks husorkester, kommer og besøger os til en dejlig soul aften. Det bliver en aften i dansens navn, hvor der bliver spillet alle de velkendte sange, som vi havde glemt vi elskede.

 

AUGUST

04.08.17 Moondancers

Rasmus Kærså som vi kender fra Moonjam & Danseorkestret har samlet et par musikalske legekammerater. Der bydes indenfor til funky saxofon og bas, blandet med lidt elektronisk lounge vibe – det er musikalske genialiteter og uendelig kærlighed til musikken, når Rasmus byder velkommen sammen med drengene.

 

11.08.17 Rasmus Riel

Han udgav sin først single i 2013 ”Rodløs” og sidenhen er det blevet til flere, blandt andet numre som ”Jeg kan være din stjerne”, som han lavede til Unicef støtteshow og donerede hertil alle indtægter fra sangen. Rasmus var også manden bag musikken til Mick Øgendahls show på Nørrebro teater.

 

18.08.17 Henrik Launbjerg

Henrik Launbjerg, som vi kender som forsanger for Beverly Hills Orchestra, samt udgivet adskillige soloalbums og fra musicals med hovedroller i bl.a. Les Misérables, Atlantis, Hair og Jernbyrd. Henrik vil spille op til dans og berige os med hans fantastiske coverversioner af ”Your Song”, ”Love is in the air”, ”September” og mange andre numre.

 

25.08.17 Hannibal Gustafsson og Sahra de Silva

Kapelmester Gustafsson, som er guitarist for Danseorkestret, Barbara Moleko, Wafande og Thomas Helmig, har invitereret hans musikalske legekammerat Sahra de Silvia, som besøger os med sin fede funky stemning og en bunke originale sange.

Start evt. aftenenen med en skøn middag i Brasserie 1861. Book bord på www.brasserie1861.dk

Se også andre arrangementer, fx Dinnerkoncerter 2017 og Julefrokoster 2017 under KONCERTER OG KULTUR

Vi kan tilbyde overnatning med lækker morgenmad.
Kontakt os på telefon 49 21 40 00 og se også vores værelser her.