STRAND- & BADEHOTEL SIDEN 1861

Dinnerkoncerter 2017

På Strand- & Badehotel Marienlyst kan du få en helt speciel aften med dejlig mad og fantastisk musik i skønne historiske rammer, du ikke finder magen til andre steder. Se programmet for vores Dinnerkoncerter i 2017, og glæd dig til endnu en række fantastiske arrangementer med 3-retters menu og topunderholdning med nogle af Danmarks bedste musikalske kunstnere.

26. maj 2017: Støt et godt formål

GOLFROCK - VELGØRENHEDSKONCERT

Kom og oplev en helt speciel aften, hvor vi slår dørene op for stort velgørenhedsshow til fordel for Børnecancerfonden, med Christopher, Ida Coor, Zididada og Søren Bregendal samt flere både store og små musikalske overraskelser. Bubber vil styre dig igennem aftenen som konferencier og svinge hammeren under den indlagte velgørenhedsauktion. Showet arrangeres sammen med GolfRock, og hele overskuddet går ubeskåret til Børnecancerfondens vigtige arbejde. GolfRock er et lokalt initiativ, som de seneste 5 år har samlet mere end 1 million kroner ind til Børnecancerfonden.

Du kommer med garanti ikke til at kede dig, og det gør danseskoene heller ikke. Aftenen byder på stor auktion, skøn mad og musikalsk underholdning i topklasse. Når lyset slukkes i Marienlystsalen, fortsætter vores DJ med dansemusik, og stopper ikke, før solen står op over Øresund! Glæd dig til en fantastisk aften til glæde for Børnecancerfonden.

Kl. 18.30: Bobler & snacks i baren.

Kl. 19.00: 3-retters tastingmenu.

Pris pr. couvert: Fra kr. 895,-

Køb billet

Download info-ark med GolfRock i A4 her.

Arrangementet er lavet i et samarbejde mellem GolfRock, Strand- & Badehotel Marienlyst og Børnecancerfonden.

 

 

22. september 2017:

DINNERKONCERT MED MADS LANGER

Mads Langer har for længst manifesteret sig som langtidsholdbar popsanger og sangskriver med fire album bag sig. Hans numre ”Heartquake” og ”Fact fiction” går rent ind, og hans talent er et af de største i den danske popverden. Kom og oplev Mads Langer helt tæt på, til en forrygende intimkoncert. Efter koncerten fortsætter festen i Loungebaren med natdisk i spejlkuglens skær.

Pris for 3-retters menu, intimkoncert og natdisk fra 795,- pr. person.

NB! Priser er eksklusiv billetgebyr. Til alle koncerter er aldersgrænsen min. 18 år.

Køb billet

Overnatning: Der er mulighed for at booke overnatning direkte i Ticketmaster, når du køber billet til Dinnerkoncerten.

Hvis du ønsker at overnatte i forbindelse med et af vores koncerter, julefrokoster og andre arrangementer, kan vi tilbyde overnatning med morgenmad. Kontakt os på telefon 49 21 40 00 og se også vores værelser her.