Julefrokost med koncert og fest

I november og december slår Strand- og Badehotel Marienlyst atter dørene op til julefrokoster med koncerter efterfulgt af et brag af en fest. Inden koncerterne byder vi på den store klassiske julebuffet med alle de bedste danske og økologiske julegodter.

Kom og oplev vores festlige julefrokoster med underholdning i særklasse. Vi slår igen i år dørene op til julekoncerter efterfulgt af et brag af en fest. Inden koncerterne byder vi på den store klassiske julebuffet med alle de bedste danske og økologiske julegodter.

Overnatning efter julefrokost

Hvis I ønsker at overnatte i forbindelse med et af vores koncerter, julefrokoster og andre arrangementer, kan vi tilbyde overnatning med morgenmad. Kontakt os på telefon 49 21 40 00 og se også vores værelser her.

Julefrokost for Private

Du kan købe dine billetter til julefrokost direkte på Ticketmaster.dk. Hvis du ønsker at booke overnatning med lækker morgenbuffet, så book her - eller kontakt os på telefon 49214000. Se også vores værelsestyper her.

 

Firmajulefrokost

Inviter dine medarbejdere/kolleger på en ganske særlig julefrokost med underholdning i særklasse af kendte danske topmusikere.

 

Hvis du ønsker tilmelding af en større gruppe, og evt. booke overnatning eller bestille særlige pakker til jeres deltagere, så henvend dig direkte til vores Bookingafdeling på tlf. 49214000 eller mail: booking@marienlyst.dk

 

Peter A.G.

Kr. 695,- (+ billetgebyr)

The Antonelli Orchestra

kr. 795,- (+ billetgebyr)

Julefrokost lørdag d. 12. november

Michael Learns to Rock

 

kr. 695,- (+ billetgebyr)

Julefrokost fredag d. 18. november

Peter & De Andre Kopier (Kim Larsen Jam)

kr. 595,- (+ billetgebyr)

Julefrokost lørdag d. 19. november

 

Gustafsson & Friends i Kronborgsalen d. 2. december

Denne aftens julefrokost afholdes i Kronborgssalen. Er du interesseret i at deltage i julefrokost den 2. dec., så kontakt vores bookingafdeling direkte på booking@marienlyst.dk eller tlf. 49214000.

kr. 695,- per person.

 

 

Back to Back

kr. 595,- (+ billetgebyr)

Julefrokost lørdag d. 26. november

 

Erann DD med fuldt band

kr. 695,- (+ billetgebyr)

Julefrokost lørdag d. 10. december