Fester

Strandhotel Marienlyst byder på fantastisk mad og skønne faciliteter, som danner de helt rigtige rammer for en uforglemmelig fest. Både ude som inde. Med vores smukke saloner, fine lokaler og skønne Øresund i baghaven har vi de helt rigtige elementer til at sikre en optimal fest, uanset om det er bryllupsfesten, firmaudflugter, julefrokosten osv. 
Når festen er slut, kan værter og/eller gæster trække sig tilbage i vores eksklusive værelser og glæde sig til at nyde den store morgenmadbuffet - dagen derpå. 

 

Arrangementer

Øresund lægger gerne stemning til dit næste arrangement. Vi har de helt rigtige rammer som kombineret med den skønne udsigt indbyder til hygge og masser af god stemning.

Vi ved, hvor meget det betyder, at glassene ikke står tomme, at maden er fantastisk, og at du ikke behøver bekymre dig om noget som helst. Vores arrangementer spænder vidt fra intimkoncerter med kendte kunstnere, Sankt Hans med middag, grill og koncertaftener til Årets Nytårsaften og Jule frokoster  med klassisk julebuffet og god musik

Klik her – og se hvad vi kan tilbyde af KONCERTER OG EVENTS arrangementer.

 

Firma arrangementer

- Plads til 1200 spisende gæster.

Holder du festen på Marienlyst behøver du som vært ikke bekymre dig om noget som helst. Vores erfarne og professionelle medarbejdere er eksperter i unikke firmaarrangementer.

Læs mere

 

Private fester

- på kanten af Øresund

Hos os finder du de optimale rammer for at holde din næste fest. De smukke og atmosfærefyldte banquetlokaler kan tilpasses ethvert selskab uanset antal gæster, da flere af væggene er fleksible og kan flyttes individuelt.

Læs mere