Og vinderen er ...

 

VINDER AF VORES FACEBOOK-KONKURRENCE

TUSINDE TAK til de mange mange, der har deltaget i vores Facebook-konkurrence om at vinde en Dinnerkoncert for to personer med Barbara Moleko og overnatning i vores bedste suite m.m.*

Vi er dybt imponerede over den overvældende store interesse for at deltage. Stort tillykke til vinderen, vi glæder os til at se dig den 16. september.

 

Se videoen og hør Barbara Moleko fortælle, hvem der vandt det skønne ophold for to personer i dagene den 16.-17. september 2016. :-)))

 

 

 

SÆRLIGT TILBUD TIL DEM DER IKKE VANDT

Vi er glade for at have udtrukket en vinder, der helt sikkert bliver meget glad. Men ville jo gerne have glædet mange flere.

Derfor har vi lavet et særligt tilbud til de første 30 personer, der har lyst til at overnatte i Suite 438 med 50% rabat. Tilbuddet er for alle der har deltaget i konkurrencen og modtagere af nyhedsmailen. Suiten kan bookes med 50% rabat af dagsprisen frem til 30. dec. 2016.

Du kan se aktuelle priser for Seaside Superior Suite her (vælg dato og kig under 'Værelse med havudsigt og morgenmad' + 'Seaside Superior Suite')Du skal dog lige kontakte kontakte Birgitte Berg Jensen for at høre om netop suite 438 er ledig den dag, du er interesseret i.

Kontakt Birgitte Berg Jensen inden den 29.08.2016 på tlf. 49214000 eller send en mail til bj@marienlyst.dk, - med teksten '50 procent rabat på suite' i emnelinien, hvis du er interesseret i at benytte tilbuddet.

Det er efter princippet 'først-til-mølle' der gælder, så skynd dig hvis du er interesseret - og mens den stadig er ledig.

 

SE OGSÅ VORES ANDRE SKØNNE VÆRELSER HER.

SE JULEFROKOSTER OG NYTÅRSARRANGEMENT PÅ STRAND- & BADEHOTEL MARIENLYST I 2016 HER.

 

* Præmien er:

  • Velkomstdrink i baren
  • 2 billetter til vores Dinnerkoncert den 16.-17. september 2016, som består af køkkenchefens tre-retters menu og intimkoncert med fantastiske Barbara Moleko samt efterfølgende natdisk i loungebaren
  • Drikkevarer under middagen: Husets vin, øl, vand ad libitum
  • Overnatning for to personer i vores store toplækre suite nr. 438, der har et 2 personers boblebad på værelset samt altan og havudsigt
  • Stor dejlig morgenbuffet lørdag morgen.