Dinnerkoncerter 2018

På Marienlyst Strandhotel kan du få en helt speciel aften med dejlig mad og fantastisk musik i skønne historiske rammer, du ikke finder magen til andre steder. Se programmet for vores Dinnerkoncerter i 2018, og glæd dig til endnu en række af fantastiske arrangementer med 3-retters menu og top-underholdning med nogle af Danmarks bedste musikalske kunstnere.

Start aftenen i vores hyggelige bar med DJ lounge hygge fra kl. 17.00 - 19.00, hvor vores bartendere står klar til at blande gode drinks og spændende cocktails.

12. oktober 2018

Sanne Salomonsen

Oplev Danmarks rockmama med numre som, ”Kærligheden kalder”, ”Voodo” og ”Den lille løgn”, når Sanne Salomonsen kommer og besøger Marienlyst Strandhotel. 

Den danske sangerinde, Sanne Salomonsen, har tidligere gjort sig bemærket med hendes ligefremme og ærlige tilgang til livet. For Sanne handler det om momentet og tilstedeværelsen i nuet, og hun har gennem længere tid ønsket at komme i øjenhøjde med hendes fans. Sannes sange bliver leveret akustisk og intimt, hvor det bliver tilgængeligt at opleve storytellingen bag sangene og livet gennem hendes nu imponerende 40-årige pladekarriere. Sanne er p.t. topaktuel hver fredag i DR programmet X-factor.

Koncert og 3-retters menu 
Fra kr. 695,- pr. person

Overnatning for 2. personer i superiorværelse fra kr. 1195,-
Tilkøb af adgang til spa kr. 300,- pr. person
Tilkøb havudsigt kr. 200,- pr. værelse

NB! Priser er eksklusiv billetgebyr. Til alle koncerter er aldersgrænsen min. 18 år.

Køb billet

Start aftenen i vores hyggelige bar med DJ lounge hygge fra kl. 17.00 - 19.00, hvor vores bartendere står klar til at blande gode drinks og spændende cocktails.