Oplev en helt speciel aften med dejlig mad og skønne musikoplevelser på Marienlyst Strandhotel

Hver fredag byder vi på musikalsk underholdning af de nye acts, legender og funky DJ´s, som kommer for at øve nyt materiale, afprøve det gamle eller bare for at hygge. Lørdage er vi stolte af at kunne præsentere toppen af Danmarks pianister i vores bar og lobby.

Derudover kan du få en helt speciel aften med dejlig mad og fantastisk musik i skønne historiske rammer til en af vores mange Dinnerkoncerter.

Se programmet for vores Dinnerkoncerter, DJ Fredags Lounge og Lørdags Piano i 2018, og glæd dig til endnu en række fantastiske arrangementer med top-underholdning med nogle af Danmarks bedste musikalske kunstnere.
 


Kvalitet og eksklusivitet som fællesnævner

Arrangementer ved Øresund

Marienlyst Strandhotel lægger gerne hus til dit næste arrangement. Vi har de helt rigtige rammer med udsigt til hygge, hav og masser af stemning.

Vi ved, hvor meget det betyder, at glassene ikke står tomme, at maden er fantastisk, og at du ikke behøver bekymre dig om noget som helst. Vores arrangementer spænder vidt fra intimkoncerter med kendte kunstnere, Sankt Hans med middag, grill og koncert, til julekoncerter med klassisk julebuffet med de bedste danske og økologiske råvarer – med meget mere.

 

Vi kan tilbyde overnatning med lækker morgenmad.
Kontakt os på telefon 49 21 40 00 og se også vores værelser her.