Hold efterårsferie på Marienlyst

Med mange muligheder for oplevelser

Efterårsferien er dedikeret til kvalitetstid for hele familien. Sådan er det også på Marienlyst, hvor vi byder velkommen til at hav af sjove oplevelser til både store og små – alt sammen lige rundt om hjørnet.

Læg fx vejen forbi Øresundsakvariet, Danmarks mindste og hyggeligste saltvandsakvarium. Tag ned under havoverfladen og oplev det fantastiske dyre- og planteliv, der er i Øresund. Glæd jer til farvestrålende fisk, hajer, rokker, blæksprutter og store hummere.

Eller hvad med M/S Museet for Søfart? I efterårsferien er museet i allerhøjeste beredskab – for sjov. Tag med om bord på et redningsfartøj i Helsingør Havn, kravl i redningsflåder, prøv redningsveste og få en smagsprøve på nødrationer!

Julehygge

Kronborg – klassikeren over dem alle. Kronborg fejrer efterårsferie med ridderturneringer, søslag i voldgraven, bueskydning, fægtetræning, historiske børnelege, børnekøkken og meget mere.

Kulturpromenaden Elsinore Walk er Helsingørs nye kulturelle byvandring – et gratis tilbud til alle. Med en markeret rute som vejviser, går I på egen hånd på opdagelse i byens mere end 800 år gamle, brogede og dybt fascinerende historie.

Værftets Madmarked ligger i de maritime omgivelser i hjertet af Helsingørs kulturområde. I det gamle skibsværft kan man finde mad fra hele verden og enhver smag.

Med andre ord: Der er ingen undskyldning for at kede sig i efterårsferien, hvis turen går til Marienlyst og Helsingør. Book jeres ophold, nu.

Nyd efteråret på Marienlyst...

Pris fra kr. 1595,- for 2 personer i delt standard dobbeltværelse

Opgradering til Superior værelse: kr. 200,- pr. døgn

Tillæg for havudsigt kr. 200,- pr. døgn

Tilkøb for børn i ekstraseng inkl. menu og morgenmad kr. 395,- op til 12 år.

...13. – 29. oktober 2017

Opholdet inkluderer:

  • Lækker 3-retters middag
  • Stor morgenbuffet
  • Fri entré til Casino Marienlyst
  • Fri parkering
  • Gratis wi-fi